Alla center

2047 Science Center

2047 Science Center är ett uppfinningsrikt science center i ständig förändring där upptäckarglädje och experimentlusta står i fokus.

Läs mer »

Balthazar Science Center

Balthazar Science Center är en mötesplats där besökare i alla åldrar tillsammans ska kunna hitta inspiration kring allt som rör naturvetenskap, teknik och skaparkraft.

Läs mer »

Curiosum

Curiosum är en del av Umeå universitet och ligger centralt i Umeå på Konstnärligt campus.

Läs mer »

Dalénium

Dalénium har en spännande blandning av interaktiva stationer, experiment och vetenskapliga shower där besökarnas nyfikenhet, kreativitet och experimentlust tas tillvara.

Läs mer »

Exploratoriet

Skellefteå Science Center är en innovativ utforskningsmiljö där nyfikenhet och kreativiteten är i fokus för både stora och små upptäckare.

Läs mer »

Fenomenmagasinet

Välkommen att besöka Fenomenmagasinet. Vi är på väg in i nya lokaler och du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information om vår verksamhet

Läs mer »

Innovatum Science Center

Innovatum har 4 400 m2 med interaktiva utställningar, några små som såpbubbleleken och andra mycket stora som Bollfabriken som nästan upptar en hel hall.

Läs mer »

Kreativum

Kreativum är ett science center för nyfikna i alla åldrar, ett fantastiskt hus fyllt av upptäckarglädje och aha-upplevelser.

Läs mer »

Molekylverkstan

I Stenungsund hittar du Molelverkstan som är ett upplevelserikt science center med sin unika inriktning mot kemi och plast.

Läs mer »

Technichus

Följ med på ett vetenskapligt äventyr i Härnösand. Här finns en stor utställning i två våningar.

Läs mer »

Teknikens Hus

I Teknikens Hus finns interaktiva, tekniska utställningsmiljöer som speglar viktiga delar i Norrbottens industrier och näringsliv.

Läs mer »

Universeum

Universeum är Sveriges nationella vetenskapscenter och en kraftfull arena för livslångt lärande inom naturvetenskap, teknik och hållbar utveckling.

Läs mer »

Upptech

På Upptech finns en stark övertygelse om kopplingen mellan kroppens upplevelse och sinnenas lärande.

Läs mer »

Vattenhallen

Vattenhallen är en del av Lunds universitet. Hos oss får man med handgripliga experiment uppleva tekniska och naturvetenskapliga fenomen.

Läs mer »