Tekniska museet

Välkommen till Tekniska museet!

Välkommen till Tekniska – ett museum och arena för vetenskap, innovation och entreprenörskap. På Tekniska har nyfikenhet och kreativitet har varit vår drivkraft sedan 1924. Hos oss ger teknik, konst, forskning och innovation perspektiv på en komplex värld och gör den mer begriplig. Vi älskar att utforska och utmana, och nu är det din tur!

Hos oss finner du inte bara ett museum, utan en hel värld av upplevelser. Med över 12 000 kvadratmeter äventyr på Kungliga Djurgården mitt i Stockholms, är vi en favoritdestination för både barn och vuxna för att ta del av inspirerande upplevelser, utställningar, debattscener, kurser och programaktiviteter.

Vi är en öppning till framtiden, en plats där vetenskap och kreativitet går hand i hand. Kom och utforska med oss!

Missa inte heller vår senaste innovation: Wisdome Stockholm, den nya upplevelsearenan och vetenskapsteatern. Ett internationellt arkitektoniskt landmärke som tänjer på gränserna för vad som är möjligt att bygga i trä och som rymmer världsledande visualiseringsteknik som tar dig längre bort, närmare inpå och djupare ned än du någonsin varit. Med omslutande 3D visualiseringar och interaktiv programvara skapas möjligheter för helt nya upplevelser av vetenskap. Läs mer om Wisdome Stockholm här.

Välkommen till Tekniska museet!

Öppet 10 – 22

www.tekniskamuseet.se

www.facebook.com/tekniskamuseet

Tekniska museet
Museivägen 7
115 27 Stockholm
Sweden